Ad-hoc-zendingen

Ad-hoc-zendingen van BG Logistics

Spoedzendingen die niet gepland waren maar wel zo snel mogelijk bezorgd moeten worden. Dat zijn ad-hoc-zendingen. Gelukkig kunt u bij koeriersbedrijf BG Logistics terecht voor deze zendingen zodat u niet hoeft te stressen. Woont of werkt u in Amsterdam? Omdat wij zelf gevestigd zijn in Amsterdam, kunnen wij binnen een half uur bij u zijn om ad-hoc-zendingen op te halen. Daarbij maakt het niet uit of u midden in de nacht belt of overdag.

Specialisatie ad-hoc-zendingen

Bent u aan het verbouwen en mist u een essentieel onderdeel? Moeten er belangrijke documenten met spoed verstuurd worden zonder dat u dit vooraf wist? BG Logistics weet hoe belangrijk dit is en staat er dan ook garant voor dat wij uw ad-hoc-zendingen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming brengen. Niet voor niets zijn hier hierin gespecialiseerd. Halen wij uw zending voor 17.00 uur op, dan bent u ervan verzekerd dat deze de volgende dag voor 9.00 uur bezorgd is.

Prijzen ad-hoc-zendingen

U profiteert van scherpe prijzen voor onze ad-hoc-zendingen. Een extra pluspunt daarbij is dat BG Logistics geen avond- of weekendtoeslag berekent. Bel snel naar +31 6 11 04 85 69 om uw ad-hoc-zendingen te versturen. Het ophalen of bezorgen doen wij ook buiten kantooruren om. Ad-hoc-zendingen bezorgen wij door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contactknop