Koerier Amstelveen

Op zoek naar een koerier in Amstelveen?

Bent u op zoek naar een koerier in Amstelveen? BG Logistics verzorgt al uw koerierswerk als koerier Amstelveen. Denk daarbij aan spoedzendingen, sneltransport, documentenvervoer, pakketdiensten en ga zo nog maar even door. Bij alles wat u vervoeren moet, kunt u een beroep doen op een spoedkoerier van BG Logistics. Wij zijn gespecialiseerd in AOG-zendingen.

Wij bezorgen zending de volgende dag voor 9.00 uur als de zending voor 17.00 uur de dag ervoor is opgehaald. Ook in het geval van vaste of dagelijkse routes staan de koeriers van BG Logistics graag tot uw dienst.

Werkwijze koerier Amstelveen

  • Neem telefonisch contact met ons op (+31 6 11 04 85 69);
  • Ophalen en afleveren doen wij ook buiten kantooruren om;
  • Onze koerier overhandigt de zending persoonlijk;
  • De afzender ontvangt van de koerier een rapport van aflevering;
  • De afzender ontvangt van onze koerier tevens een handtekening van ontvangst;
  • De zending is verzekerd;
  • Bij afwezigheid van de geadresseerde overleggen wij ter plaatse met u en vinden we samen een oplossing.

Direct een pakket verzenden? Bel ons direct op +31 6 11 04 85 69.

Koerier Amstelveen voor uw binnenlandse zendingen

Bent u van plan een pakket te versturen in het binnenland? Denk dan eens aan BG Logistics. Wij vervoeren allerhande pakketten. Vertrouwelijke documenten maar ook medische goederen vervoeren behoort tot onze specialiteit.

Wilt u dat het pakket op een bepaald tijdstip afgeleverd wordt, dan is dat mogelijk. Evenals het persoonlijk afleveren van uw pakket. Verzekeren van het pakket is in veel gevallen mogelijk. Bel ons gerust op voor meer informatie over deze dienst.

Buitenlandse zendingen

Normale zendingen en spoedzendingen behoren tot de mogelijkheden als u uw pakket internationaal moet laten bezorgen. Het pakket is meestal de volgende dag in het land van bestemming. Ligt het land niet in Europa, dan overleggen we eerst met de afzender wanneer en op welk tijdstip we het pakket kunnen afleveren. Wij hebben goede contacten met nationale en internationale koeriers. Dat maakt het voor ons mogelijk uw pakket snel en vakkundig te bezorgen. Neem telefonisch contact met ons op of meld uw pakket online aan. Uw zending kunnen we ook buiten kantooruren, in overleg met onze koerier, laten ophalen. Ook deze zendingen zijn te verzekeren en bij aflevering ontvangt de afzender een bericht van aankomst.

Werkwijze koerier Amstelveen binnenlandse zendingen

Heeft u vragen over de binnenlandse zendingen van onze koerier in Amstelveen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Een groot voordeel van onze koeriersdienst is dat wij in tegenstelling tot andere koeriersdiensten geen avond- of weekendtoeslag in rekening brengen. Is uw pakket voor 17.00 uur opgehaald, dan is het de volgende ochtend voor 9.00 uur op de gewenste bestemming.

Koerier Amstelveen: speciale koerierszendingen

Bijzondere verzendingen zoals breekbare of lastig hanteerbare objecten zijn geen enkel probleem. Wij noemen dit speciale koerierszendingen. Niet alleen grote en zware pakketten vallen hieronder. Ook belangrijke documenten die ondertekend moeten worden door de geadresseerde vallen onder deze noemer. Deze zendingen kunnen worden verstuurd via luchtpost of met behulp van een van onze speciale laadklep wagens. Speciale zendingen vraagt u telefonisch bij ons aan.