Koerier Amsterdam

BG Logistics als uw koerier Amsterdam

Als u een koerier in Amsterdam zoekt, moet u bij BG Logistics zijn. Met onze jarenlange ervaring als koerier in Amsterdam bent u verzekerd van een snelle en vakkundige aflevering van uw zendingen. Kleine zendingen vervoeren wij met een personenauto of combo, grotere zendingen kunnen wij met een bakwagen met een laadklep vervoeren. Bij het vervoeren van uw zendingen staan punctualiteit en flexibiliteit voorop. Dat beloven wij u door geen kosten voor de rit in rekening te brengen als wij onze afspraken (om wat voor reden dan ook) niet nakomen.

BG Logistics is uw koerier Amsterdam en omgeving

Soorten transporten koerier Amsterdam

Wij bieden als koerier in Amsterdam verschillende soorten koeriersdiensten aan:

  • Spoedzendingen koerier binnenland: bij een spoedzending haalt onze koerier uw zending binnen een half uur op. Wij leveren uw zending vervolgens direct bij de geadresseerde af.
  • Pakketdienst voor dezelfde dag: geen haast bij het afleveren van uw zending? Dan is de pakketdienst voor dezelfde dag het juiste soort transport voor uw zending.
  • Pakket versturen binnenland: of het nu gaat om kleine spoedzendingen tot aan specifieke verzendingen, in Nederlandkunnen wij elke soort zending afleveren.
  • Pakket versturen buitenland: denkt u aan internationale spoedzendingen, sneltransport of documentenvervoer.
  • Speciale zendingen: een speciale zending is een zending van grote, zware, breekbare of gevaarlijke goederen.

Waarom kiezen voor BG Logistics als uw koerier Amsterdam?

Punctualiteit en flexibiliteit is voor elk koeriersbedrijf belangrijk, maar BG Logistics onderscheidt zich op diverse punten van andere concullega’s. Naast het feit dat u van scherpe prijzen kunt profiteren kunt u ons via de website ook direct online boeken. Wist u dat u BG Logistics ook kunt inzetten bij uw verhuizing? Dat is met name van voordeel in de weekenden en in de avonden, omdat wij geen toeslag berekenen.

Wilt u meer weten informatie over het versturen van uw pakket? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31 6 11 04 85 69. Samen bespreken we uw mogelijkheden.