Over ons

Over koeriersbedrijf BG Logistics

BG Logistics Koeriersdienst is een bijzondere koeriersdienst die actief is sinds 2004. Door onze persoonlijke benadering, stiptheid en service hebben wij al veel organisaties aan ons weten te binden. 

De combinatie van integer ondernemen, een no-nonsense mentaliteit en het altijd nakomen van afspraken maakt ons samen met onze klanten tot een winning team.

Wagenpark koeriers en overig transport

Kleinere zendingen tot 500 kg worden vervoerd per personenauto of combo. Uw grotere zendingen, zoals bijvoorbeeld pallets, vervoeren wij met een bakwagen met een laadklep. Door de vele contacten die BG Logistics onderhoudt in de transportwereld, kunnen wij iedere transportopdracht voor u verzorgen. Zelfs luchtvracht is een mogelijkheid!

Punctualiteit koeriers

Punctualiteit komt bij BG Logistics op de eerste plaats; een primaire vereiste die u van elke logistieke diensverlener zou mogen verwachten.
In praktijk blijkt dat toch vaak anders uit te pakken. BG Logistics bekrachtigt de beloofde punctualiteit door, bij het niet nakomen van gemaakte afspraken, geen kosten voor de rit in rekening te brengen.

Onze koeriers zijn flexibel & initiatiefrijk

BG Logistics beschouwt zichzelf als een verlenging van uw organisatie en gaat tot het uiterste om gemaakte afspraken na te komen. De tevredenheid van u en uw klanten is daarbij ons doel. Onze mensen zijn getraind in het pro-actief en correct benaderen van de contactpersonen op het afleveradres in het geval van calamiteiten.

Zodra de afgesproken levertijd niet haalbaar lijkt, bijvoorbeeld door files of wegwerkzaamheden, neemt BG Logistics contact op met het afleveradres. Samen met uw klant wordt er gezocht naar de meest gunstige oplossing. Hiervoor rijden we zelfs om of verschuift de planning het transport van de zending naar een andere dag. Uiteraard brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.

Scherpe prijzen koeriersdienst

BG Logistics hanteert scherpe prijzen en berekent geen zogenaamde ‘pick-up’ tarieven voor het ophalen van een pakket. U betaalt alleen voor de rit vanaf uw adres naar het afleveradres. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal kilometers volgens de snelste route. Binnen Amsterdam en in de regio van Amsterdam gelden vaste scherpe tarieven. Bekijk onze prijzen of neem gerust contact op voor meer informatie.

BG Logistics verricht zijn werkzaamheden onder de voorwaarden van AVK

 

contactknop