Pakket verzenden

Pakket verzenden op dezelfde dag (binnen zes uur)

U wilt een pakket verzenden op dezelfde dag? Het is niet nodig om uw pakket met spoed te verzenden maar u heeft wel graag dat het dezelfde dag nog aankomt op het af te leveren adres? Dan is onze 6-uurs pakketdienst de beste oplossing voor u. Niet alleen garanderen wij u dat uw pakket op dezelfde dag (of liever gezegd binnen zes uur) op de plaats van bestemming is, ook bent u veel voordeliger uit met deze manier van uw pakket verzenden. Nu combineren wij uw zending namelijk met andere zendingen terwijl we bij spoedzendingen alleen de spoedzending vervoeren. Wel belangrijk om u te kunnen garanderen dat het pakket binnen zes uur wordt afgeleverd, is dat u de zending voor 12:00 uur aanmeldt.

Voorwaarden pakket verzenden binnen 6 uur:

De werkwijze om uw pakket te verzenden is als volgt: Meld uw zending voor 12 uur online aan of per telefoon (+31 6 11 04 85 69). Onze koeriers overhandigen uw zending persoonlijk aan de geadresseerde. U krijgt van ons een bericht van aflevering en een handtekening voor ontvangst. Is de geadresseerde niet aanwezig? Dan bekijken we in overleg met u of de geadresseerde wat de beste oplossing is. Pakket verzenden met extra zekerheid? Verzeker uw zending dan.

Let op: Uw pakket verzenden kan in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Een extra voordeel voor u is dat wij geen avond- of weekendtoeslag voor onze koerierszendingen in rekening brengen. Om het u extra makkelijk te maken, kunt u uw zending online aanmelden.

contactknop