Stadsritten in Amsterdam

Koerier voor stadsritten in Amsterdam

Voor stadsritten in Amsterdam neemt u contact op met BG Logistics. BG Logistics is een koeriersdienst die bekend staat om zijn punctualiteit en hoge service naar u als klant. Onze stadsritten zijn ideaal als u snel iets van de ene kant van de stad naar de andere kant wilt laten vervoeren. Omdat wij zelf in Amsterdam gevestigd zijn, kennen wij de stad als geen ander. Daarom staan wij garant voor een snelle en veilige levering.

Prijzen stadsritten in Amsterdam

Voor onze Amsterdamse stadsritten profiteert u van scherpe prijzen. Een groot voordeel van BG Logistics is dat u voor de stadsritten in Amsterdam een vast tarief betaalt. Sommige koeriers hanteren een zogeheten ophaaltarief. Dat betekent dat u ook kosten betaalt om uw zending bij u op te halen. Wij berekenen een vast bedrag van uw adres tot afleveradres, zonder bijkomende kosten. Dan weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.

Werkwijze

Voor stadsritten in Amsterdam halen wij uw zending binnen 30 minuten op. U kunt uw zending online aanmelden of per telefoon (+31 6 11 04 85 69). Uw zending overhandigen wij persoonlijk aan de geadresseerde. U krijgt als afzender een bericht bij aflevering en een handtekening voor ontvangst. Als u wilt kunt u uw zending ook verzekeren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contactknop