Koerier Zaandam

BG Logistics is uw koerier in Zaandam

Heeft u een pakketje welke snel op locatie moet worden afgeleverd? Dan is BG Logistics de ideale koerier voor uw pakketten. U zult zich afvragen welke diensten BG Logistics aanbiedt? Wij hebben hierbij een opsomming gemaakt:

  • Spoedzendingen
  • Sneltransport
  • Documentenvervoer
  • Pakketdiensten

Soms is het belangrijk dat uw pakketje, een belangrijk document of een essentieel onderdeel zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.. Heeft u spoedzendingen dan haalt onze koerier deze binnen een half uur op (ongeacht of het dag of nacht is) en brengt deze direct naar de geadresseerde. Een extra voordeel is dat BG Logistics geen avond- of weekendtoeslag in rekening brengt.

Onze koerier in Zaandam bezorgt uw zending de volgende dag voor 9.00 uur als de zending voor 17.00 uur de dag ervoor is opgehaald. Ook in het geval van vaste of dagelijkse routes staan de koeriers van BG Logistics graag tot uw dienst.

Wat doet koerier Zaandam?

  • De afzender ontvangt van onze koerier tevens een handtekening van ontvangst;
  • De zending is verzekerd;
  • Bij afwezigheid van de geadresseerde overleggen wij ter plaatse met u en vinden we samen een oplossing.
  • Ophalen en afleveren doen wij ook buiten kantooruren om;
  • Onze koerier overhandigt de zending persoonlijk;
  • De afzender ontvangt van de koerier een rapport van aflevering;

Wilt u meer informatie over Koerier Zaandam? Bel ons geheel vrijblijvend op telefoonnummer:
+31 6 11 04 85 69.

Overige diensten koerier Zaandam

Naast spoedzendingen, sneltransport, documentenvervoer en pakketdiensten kunt u ook voor meer specialistische koeriersdiensten bij ons terecht. Wat dacht u van medisch transport? Als medisch koerier is het ontzettend belangrijk om bij het vervoeren van bijvoorbeeld medicijnen, organen of bloed voorzichtig om te gaan met deze goederen terwijl het vaak van levensbelang is om de goederen zo snel mogelijk te transporteren. BG Logistics is uw aangewezen partner als ervaren koerier. Naast medisch transport zijn wij ook gespecialiseerd in ad-hoc zendingen. Ad hoc betekent “voor deze zaak” en gaat dus om een eenmalige oplossing die meestal een uitzondering betreft. Een ad-hoc zending is dus een ongeplande zending die meestal met spoed moet worden afgeleverd. Daarbij staat BG Logistics 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Waarom kiezen voor koerier Zaandam?

BG Logistics is niet alleen gespecialiseerd in verschillende koeriersdiensten u kunt ook bij onze koerier in Zaandam ook terecht voor voordelige tarieven. Bovendien krijgen nieuwe klanten 5 procent korting op hun boekingen. Tenslotte kunt u direct op onze website een beroep doen op onze koeriersdienst door gebruik te maken van ons online boekingssysteem. Vanwege de jarenlange ervaring van BG Logistics bent u verzekerd van een punctuele en stipte levering. Ook staan wij er garant voor dat we er alles aan zullen doen om uw zending volgens de afgesproken levertijd af te leveren. Mocht dit nu onverhoopt een keer niet lukken, vanwege wegwerkzaamheden of file, dan contacteren wij het afleveradres om samen tot een oplossing te komen. Integriteit en een no-nonsense mentaliteit zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen.