Medisch koerier

Medisch koerier en koerierszendingen

Het is van levensbelang dat een medisch koerier medicijnen, bloed, implantaten, organen of andere medische goederen snel naar een ziekenhuis of andere zorginstelling kan transporteren. Daarom doet u een beroep op BG Logistics. Wij brengen uw goederen snel, veilig en in perfecte staat naar de juiste plek, zelfs tot in de operatiekamer als dat nodig is. U krijgt van ons bericht zodra wij de goederen hebben afgeleverd.

Medisch spoed transport

BG Logistics is gespecialiseerd in medische goederen met spoed te transporten. U bent daarbij verzekerd van onze ervaren en professionele medische koeriers. Met behulp van onze aangepaste voertuigen brengen wij uw medische producten op tijd naar hun plaats van bestemming. Omdat onze medische koeriers getraind zijn in veilg, zorgvuldig en verantwoord vervoer van uw medische transport, bent u verzekerd van een professioneel en goed transport.

24 uur per dag bereikbaar als medisch koerier

Omdat een medisch transport vaak plotseling van aard is, zijn onze medische koeriers de hele dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar. U bent bij ons niet voor niets verzekerd van een snelle en adequate koeriersdienst. Flexibiliteit, punctualiteit en efficiency zijn belangrijke waarden die kenmerkend zijn voor koeriersbedrijf BG Logistics.

Vevoer medische goederen door onze medisch koerier

Afhankelijk van het soort medische product dat wij moeten vervoeren kunnen wij dit vervoeren in een geconditioneerde box. Daarbij houdt onze medisch koerier zich aan de laatste hygiënische voorwaarden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contactknop