Documentenvervoer

Documentenvervoer per koerier

U heeft vertrouwelijke of belangrijke documenten waarbij het essentieel is deze voor een bepaald tijdstip bij een persoon of instantie af te leveren? Bijvoorbeeld een hypotheekakte bij de bank, het ophalen van uw paspoort bij een ambassade of het verzenden van douanedocumenten? Doet u dan een beroep op de betrouwbare koeriers van BG voor dit belangrijke documentenvervoer. Wij halen de documenten bij u op en vervoeren deze met spoed naar het door u gewenste adres.

Discretie en documentenvervoer

U bent bij ons verzekerd van discretie en representativiteit. Wij garanderen dat uw documenten in perfecte staat bij de geadresseerde persoon worde afgeleverd. Mocht deze persoon niet aanwezig zijn, dan overleggen we eerst met u (of de afzender). Wij geven uw vertrouwelijke documenten dus nooit zomaar af.

Geheimhouding bij documentenvervoer

Integriteit dragen wij bij het veroer van uw documenten hoog in het vaandel. U bent daarbij ook verzekerd van een persoonlijke benadering door onze koeriersdienst. Wij rijden met auto’s die niet opvallen en uiteraard staan wij garant voor de geheimhouding van onze koeriers. Wij laten het u weten als de documenten zijn afgegeven bij de juiste persoon.

Hoe gaan wij te werk

Bel eerst naar +31 6 11 04 85 69 als u ons wilt inzetten voor documentenvervoer. Documentenvervoer is zowel mogelijk in het binnen- en buitenland. Wilt u liever dat wij de documenten ’s avonds op komen halen, dan is dat ook mogelijk. Bovendien profiteert u van onze scherpe prijzen omdat wij geen weekend- of avondtoeslag berekenen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

contactknop