Pakket versturen buitenland

Pakket versturen naar het buitenland

Pakket versturen buitenland? Zowel spoedzendingen als normale zendingen kunnen wij voor u versturen. Ook dan doet u een beroep op het koeriersbedrijf van BG Logistics. Naast een pakket versturen naar het buitenland kunt u ook voor andere koeriersdiensten bij ons terecht, te weten:

  • internationale spoedzendingen
  • sneltransport
  • documentenvervoer
  • pakketdiensten.

Pakket versturen buitenland – werkwijze

Pakket versturen naar het buitenland? In de meeste gevallen komt uw pakket de volgende werkdag in de meeste Europese landen aan. Als het land van bestemming niet in Europa ligt, dan overleggen we met de afzender over de tijd en plaats van aflevering. U bent verzekerd van snel en vakkundig internationaal transport, want wij hebben goede afspraken met een groot netwerk van nationale en internationale transporteurs & koeriers(diensten).

Wagenpark BG Logistics

Omdat wij over een groot en divers wagenpark beschikken, is het mogelijk om uw pakketten van diverse groottes naar het buitenland te versturen. Zo beschikken wij niet alleen over personenauto’s, ook combo’s en bakwagens met een laadklep hebben wij tot onze beschikking. U kunt er ook voor kiezen uw pakket per luchtvracht naar het buitenland te versturen!

Voorwaarden pakket versturen buitenland

Om uw pakket te versturen naar het buitenland meld u zich eerst online aan of per telefoon op telefoonnummer +31 6 11 04 85 69. Vervolgens geeft u aan waar uw pakket afgeleverd moet worden. In overleg met onze koerier halen we uw zending op (ook buiten kantooruren) en leveren we deze af op uw gewenste bestemming. Is er niemand aanwezig dan probeert onze koerier nog tenminste twee keer het pakket af te leveren. U krijgt bericht bij aflevering van het pakket. Voor extra zekerheid kunt u uw zending ook verzekeren.

Meer informatie? Laat u nu vrijblijvend terugbellen door een van onze koeriers!

contactknop