Koerier Haarlem

Professionele koerier in Haarlem

Bent u op zoek naar een manier om een pakketje, gevoelig document of een groot pakket op te sturen naar binnen- of buitenland? Of moet er met spoed iets verzonden worden? Dan bent u bij de professionele koeriersdienst van BG Logistics helemaal aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw pakketje veilig en direct naar het eindpunt gereden wordt. Bij ons komt het pakket nooit op een sorteercentrum terecht, dus gevoelige documenten of privacygevoelige verzendingen kunnen bij ons zonder enige risico worden uitgevoerd.

Koeriersbedrijf Haarlem contacteren

Ben jij op zoek naar een manier om je pakketje professioneel en direct te laten bezorgen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en dan maken wij direct een offerte voor u. Het voordeel aan samenwerken met BG Logistics is dat u met ons af kunt spreken hoe laat het pakketje bij u opgehaald moet worden en wanneer het op de eindbestemming aangekomen moet zijn. Zo zijn wij u volledig van dienst en zorgen we dat zowel het ophaal- als afleverproces gemakkelijk en efficiënt verlopen. Mocht het zo zijn dat wij bij aflevering voor een dichte deur staan, zal de desbetreffende koerier altijd direct contact met u opnemen om een gepaste oplossing te bespreken. Zo waarborgen wij de best mogelijke service.

Speciale verzendingen

Wilt u speciale verzendingen doen, zoals gevoelige documenten, grote pakketten of andere speciale verzendingen? Dan verzekeren wij u een zorgvuldige en veilige verzending. In het geval van een dergelijke verzorging is het altijd aan te raden om even contact met ons op te nemen, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bij speciale verzendingen zorgen wij er altijd voor dat uw pakket gedurende ons transport ten alle tijden verzekerd is. Daarnaast laten wij de ontvanger altijd tekenen voor ontvangst, zodat u verzekerd bent van een goede afhandeling. Is de desbetreffende persoon niet thuis? Dan zoeken we samen met u naar een gepaste oplossing.

Buitenlandse verzendingen

Moet er iets verzonden worden naar het buitenland? Bijvoorbeeld Engeland of Frankrijk? Dan bieden wij daar diverse diensten voor. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor airmail, maar ook voor een persoonlijke aflevering. In die gevallen zullen wij een chauffeur naar uw ontvanger toesturen die het pakket daar persoonlijk af zal geven. De exacte kosten hiervan bespreken wij met u voordat we gaan rijden, zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan. Bij afleveradressen die meer dan een dag rijden zijn, wordt er ook een hotelovernachting voor de koerier in rekening gebracht. Dit soort details kunnen echter besproken worden bij de offerte.
Bij de buitenlandse verzendingen zijn uw pakketten ook te allen tijde verzekerd. Mocht u speciale wensen hebben of andere vragen, dan zijn deze allemaal te bespreken.

BG Logistics koerierdiensten biedt diverse voertuigen, zodat er voor elk soort pakket een geschikte manier van vervoeren gevonden kan worden. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar een geschikte oplossing voor uw logistieke vraag!