Koerier Haarlem

Koerier in Haarlem nodig?

Heeft u een koerier in Haarlem nodig? BG Logistics is de koeriersdienst in Haarlem en kan u helpen bij een breed scala aan verschillende verzendingen. Of het nu om een spoedverzending, documentenvervoer, snel transport, of pakketdienst gaat, BG Logistics heeft geschikte koeriers in Haarlem klaar staan! In no time zullen zij het pakket bij u op komen halen en het professioneel afleveren bij de geadresseerde.

Daarnaast is BG Logistics ook gespecialiseerd in AOG verzendingen, dus ook op dat gebied kan er zonder problemen door ons geleverd worden!

Koerier Haarlem Transport

Hoe werkt de koeriersdienst Haarlem?

BG Logistics, het koeriersbedrijf Haarlem, biedt een zeer overzichtelijk en duidelijke service, waarbij u als klant centraal staat! Is uw pakket voor 17:00 opgehaald door onze koerier? Dan kunt erop rekenen dat dit pakket de volgende dag voor 09:00 bezorgd is op de locatie! Hieronder vindt u hoe wij werken en hoe u van onze koerier Haarlem gebruik kunt maken.

  1. Neem telefonisch contact op met onze centrale via +31 6 11 04 85 69;
  2. Spreek een tijd af waarop het pakket kan worden opgehaald. Dit kan ook voor of na de standaard werktijden zijn;
  3. Het pakket wordt de volgende dag door dezelfde koerier, persoonlijk afgeleverd;
  4. De ontvanger tekent voor ontvangst van het pakket;
  5. U ontvangt van de koerier een rapport van aflevering;
  6. Bij afwezigheid van de geadresseerde, overleggen wij met u wat een gepaste oplossing is;
  7. Tijdens het hele traject van verzending en ontvangt, is het pakket te alle tijden via ons verzekerd.

U kunt direct een pakket door ons op laten halen door snel te bellen met: +31 6 11 04 85 69. U kunt rekenen op eerlijke prijzen. Wij leveren maatwerk en werken daarom niet met standaardtarieven.

Binnenlandse zendingen met koeriersbedrijf Haarlem

Gaat u binnenkort een pakket versturen binnen Nederland? Dan is onze koeriersdienst in Haarlem het overwegen waard! Wij zorgen dat uw pakket op de afgesproken tijd keurig bij u wordt opgehaald en de volgende dag voor 09:00 is afgeleverd op de bestemming. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat het pakket op een specifieke tijd moet worden afgeleverd bij de eindbestemming. Dat is geen enkel probleem. Onze koerier zorgt ervoor dat hij of zij op de afgesproken tijd het pakket aflevert. Het grote voordeel aan onze service is dat wij geen extra toeslagen berekenen voor levering in het weekend of buiten de standaard werkuren. Mocht u dus een pakket hebben dat op zaterdagavond bezorgd moet worden, dan is dit voor ons geen enkel probleem!

BG Logistics is gespecialiseerd in het verzenden van zowel de dagelijkse pakketjes, als moeilijk hanteerbare of vertrouwelijke pakketten. Wij zorgen dat alle pakketten op een vertrouwelijke en professionele manier worden afgeleverd op de plaats van bestemming.

Internationale zendingen met koeriersbedrijf Haarlem

Soms wilt u misschien een pakketje sturen naar iemand in het buitenland, of vertrouwelijke documenten verhuizen naar bijvoorbeeld een andere vestiging van een bedrijf. In die gevallen kunt u zonder zorgen kiezen voor de professionele services van BG Logistics in Haarlem. Onze specialisten zullen uw pakketje op de afgesproken tijd bij u op komen halen en deze persoonlijk afleveren op de plaats van bestemming. In de meeste gevallen zal het pakketje dan binnen een dag op de plaats van bestemming zijn aangekomen. Ligt het land niet in de BENELUX en is het niet Duitsland? Dan wordt met u besproken wat de vroegst mogelijke levertijd is voor onze koerier. Ook buitenlandse zendingen zijn met onze koeriersdienst Haarlem te alle tijden verzekerd!

Koerier Haarlem: Speciale koerierszendingen

Heeft u speciale pakketten, zoals breekbare of lastig hanteerbare producten die vervoert moeten worden? Of zeer vertrouwelijke documenten die bij ontvangst moeten worden ondertekend? Geen probleem, wij noemen dit speciale koerierszendingen. Wij bieden de mogelijkheid deze pakketten te verzenden via luchtpost en via onze speciale koeriers voertuigen met laadklep. Speciale koerierszendingen kunt u aanvragen door contact op te nemen met onze centrale.

Ook kunt u ons een bericht versturen via onderstaand contactformulier. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.